Verkoop

Wie zich wil laten verleiden door Fine Fleur, hoeft niet ver te zoeken op de winkelvloer. Fine Fleur wordt aangeboden in EPS verpakking met een originele promotiekaart die uniform herkenbaar is en over de volledige lengte van de EPS verpakking zit. De groene basiskleur van de promotiekaart verwijst niet alleen naar de REO Veiling, maar ook naar fris, dagvers en natuurlijk. Groen is tevens de kleur van de hoop.

Een sterke verbondenheid tussen product en producent typeert Fine Fleur. De Fine Fleur producenten zélf zijn daarom de beste ambassadeurs om een gezicht te geven aan het kwaliteitsmerk. Op de promotiekaarten staat per product telkens één Fine Fleur teler afgebeeld die fier zijn groente presenteert. De producenten op de gepersonaliseerde promotiekaarten steken hun nek uit voor Fine Fleur. Dat versterkt ontegensprekelijk de geloofwaardigheid van het kwaliteitsmerk en garandeert de consument dat hij in volle vertrouwen Fine Fleur kan aankopen.

Fine Fleur wordt op de REO Veiling verkocht via de klok. Naast de klokverkoop zijn de Fine Fleur telers bereid zich flexibel op te stellen en een partnership aan te gaan met afnemers die Fine Fleur commercieel uitdragen. Meer informatie bij de commerciële afdeling van de REO Veiling.kist prei
kist kropsla
kist krulandijvie
kist tomaat
kist grondwitloof
kist grondaardbei
kist hopscheuten
kist courgette
kist rode bes
kist bramen
kist framboos