Logo

Het Fine Fleur logo springt in het oog door haar ronde vormgeving en swingende lijnen die symbool staan voor de dynamiek waarmee het Fine Fleur verhaal wordt uitgerold. De zon, twee groene blaadjes en de bruine boog verwijzen naar de authenticiteit van de Fine Fleur seizoensproducten, op een artisanale manier geteeld in de vruchtbare Vlaamse bodem onder de zon, glas of in een natuurlijke grondbedding.

De opbouw van het kwaliteitsmerk Fine Fleur is een concrete realisatie binnen een uitgesproken beleidsambitie van de REO Veiling: “Onze strategische keuze om blijvend werk te maken van een actieve marktbenadering vertaalt zich in de verdere ontwikkeling van marktconcepten en de introductie en/of de uitbreiding van de bestaande REO kwaliteitsmerken. Daarnaast heeft de REO Veiling zichzelf de taak opgelegd om marktniches te zoeken en in te vullen. Deze inspanningen zorgen voor een lange termijnrelatie tussen producenten en afnemers.”

Mevr. Rita Demaré, voorzitter van de REO Veiling, onthulde het Fine Fleur logo bij de apotheose van de thema-avond “Beleidsvisie in ontwikkeling” die op 30 november 2013 plaats had in de REO Veiling. Sindsdien werkt de commerciële afdeling van de REO Veiling samen met de Fine Fleur telers aan een nieuwe lijn van stijlvol verpakkingsmateriaal om het Fine Fleur logo breed uit te dragen op de specifieke Fine Fleur producten die vermarkt worden door de REO Veiling.

         

 

 

                     Kistengroep