Productkwaliteiten

Fine Fleur grondaardbeien verrassen door hun frêle schoonheid, fijne smaak en superverse kwaliteit. De glanzende sappige zoetjes met hun hartige vorm worden energie-arm en in vollegrond geteeld. De strobedekking tussen de frisgroene planten en stevige vruchten houdt de mooi rood doorgekleurde grondaardbeien proper en beschermt ze tegen verbranding. Fine Fleur grondaardbeien worden voorzichtig en op het ideale moment geplukt zodat hun heerlijk aroma optimaal behouden blijft. Fine Fleur grondaardbeien: lekker ‘puur natuur’!

Gezondheid

Grondaardbei gezondheid

Seizoen

JAN FEB MAA APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

Recept

Cheesecake met Fine Fleur grondaardbeien

grondaardbei cheescake

Ingrediënten voor een taart diameter 24 cm:
150g zandkoekjes, 60g boter, 750g roomkaas, 150g suiker, 2 el bloem, zaadjes van ½ vanillestokje, 3 eieren en 2 eierdooiers, 125g room, 500g Fine Fleur grondaardbeien

 

Bereidingswijze:
• Verkruimel de zandkoekjes en voeg boter toe die eerst gesmolten werd.
• Plaats dit mengsel op de bodem en tegen de rand van de taartvorm. Druk goed aan.
• Zet 10 tot 15 min in de oven op 180°C.
• Klop de roomkaas 30 sec op met een mixer en voeg er de andere ingrediënten één voor één aan toe. Eindig met de room.
• Giet dit mengsel op het koekjesmengsel en plaats 20 min in de oven.
• Verlaag de oven na 20 min naar 100°C en laat de taart 1 u bakken.
• Zet de taart een ½ u in de koelkast.
• Snij de Fine Fleur grondaardbeien in schijfjes en versier de taart.
• Met de overschot van de Fine Fleur grondaardbeien kan je eventueel nog een aardbeiencoulis maken en die er over gieten. 

 

Kindertip
✔ Laat de kinderen meehelpen om de Fine Fleur grondaardbeien te snijden en de cheesecake te bakken. Verdwijnt er af en toe eens een aardbei in hun mond – zoveel te beter!